Pavel Mariana – 28.03.2023

Pace voua,
Dumnezeu sa va imbrace cu puterea si autoritatea promisa de El! Am o mare durere in inima mea si simt ca nu pot lupta singura , va rog sa fiti alaturi de mine in rugaciune! Fiul meu, Dan-Claudiu (Nelutu), fiu din prima casatorie, a ramas orfan de tata la 2 luni de la nastere,dar stiu ca Domnul i a fost tata, dupa Cuvantul Lui, m-am rugat pentru intoarcerea lui la Domnul dintotdeauna, dar nu este la credinta si a predat viata Domnului Isus cu ani urma, nu a facut botezul, este casatorit si are o fetita de 9 ani, dar din anul 2020 a fost dat in somaj si a intrat de atunci intr o depresie care se adanceste cu zi ce trece, a mers 2 ani la psiholog, a mers la psihiatru, a facut trataent, momentan nu mai face si tot felul de duhuri ii zduncina viata si familia, mintea lui este bantuita continuu de voci care ii spun lucruri urate despre sotia lui si care il fac sa rabufneasca facand scene de gelozie si violenta!!! Nu poate sa inceapa nici o lucrare, nu se simte in stare si totusi vine cu toate argumentele ca el este bine si nu mai vrea sa meraga nici la biserica, nici la doctor, … Cred ca a luat si droguri, asa mi a zis sotia lui si el a recunoscut, dar a zis ca acuma nu mai ia, a si baut alcool, fumeaza! Eu nu stiu ce sa cred, va spun doar ce stiu ca sa intelegi luptele lui si ale noastre ca familie, eu ma rog, postesc, biserica se roaga cu mine, dar nu vad biruinta! Domnul sa l elibereze de toate duhurile care nu s dupa voia Lui in el, familia lui sa reziste incercarilor si sa aleaga impreuna calea cea dreapta, sa L urmeze pe Domnul! Sa poata merge la lucru si sa-si gaseasca linistea si odihna trupului(nu poate dormi noapte) si a sufletului lui!
 
Va multumesc!!
Cu profund respect si apreciere sora dumneavoastra in Domnul Mariana!!

Larisa – 28.09.2020

Va rog in numele Domnului Isus sa va rugati si pentru tatal meu NICU  ,care a slabit in credinta (nu se mai roaga ,nu mai citeste cuvantul Domnului ,nu mai vrea sa auda de Domnul ).
SI pentru fratele meu sa il primeasca pe Domnul in inima lui ca DOMN SI MANTUITOR .
IN numele Domnului va rog sa va rugati si Domnul sa va rasplateasca .
 

Alex – 06.09.2020

Va rog in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru Alex ca Domnul sa ii vindece sufletul, trupul si duhul.

Mariana – 15.04.2019

PACE
Sunt Mariana, am mare nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru familia mea, pentru sora mea care este in depresie, nu-si mai suporta propria mama, nu are liniste si pace. Domnul sa se atinga de ea de mama si de toata familia sa ne dea intelepciune, dragoste, vindecare trupeasca si sufleteasca, liniste si pace in familie sa ne despietreasca inimile sa ne deschida ochii si urechile sa ne dea credinta si un duh de cunoastere si intelepciune.
Va rog sa mijlociti si pentru NELU, are cancer. Domnul sa se atinga de el sa-i vindece trupul, sa reziste la chimioterapie si sa-i dea liniste si pace in familie sa-i despietreasca inima lui si la sotia lui.
Amin.

Mariana – 06.03.2019

Va rog sa va rugati pentru fratele meu Nelu, are cancer limfatic.Domnul sa se atinga de el sa-i de vindecare iar la sotia lui Margyt sa-i de bunatate.Va rog sa va rugati pt familia mea, ca Domnul sa ne intareasca credinta, sa ne ajute sa ne lipim strins de El, sa dea vindecare trupeasca si sufleteasca, sa ne intareasca in rabdare si ascultare de cuvant. Fiti binecuvantati.

Maria – 17 Ianuarie 2019

Va rog din suflet sa va rugati pentru tatal meu, Gheorghe , din Braila, care a fost diagnosticat cu o problema grava de sanatate iar medicii spun ca e nevindecabil. Dar eu stiu ca la Domnul totul e posibil ! Va implor sa va rugati pt vindecarea lui ! Va multumesc ! Domnul sa va binecuvanteze ! Cu consideratie, Maria, Braila

Dorin – 24.08.2018

Va rog sa va rugati pentru familia mea sa reusim sa ne apropiem de Dumnezeu, sotul sa isi rezolve problemele cu locul de munca si de sanatate

Monica – 27.03.2018

Va rog sa va rugati pt familia mea, ca Domnul sa ne intareasca credinta, sa ne ajute sa ne lipim strins de El, sa dea vindecare trupeasca si sufleteasca, sa ne intareasca in rabdare si ascultare de cuvant. Amin. Fiti binecuvantati.

Mihai Alexandru – 5 Martie 2018

Va rog sa va rugati pentru: 

– eliberare de pacatele parintilor si stramosilor, de slabiciunile si obiceiurile rele preluate de la ei si orice aspect sau lucru negativ preluat de la ei; eliberare de obiceiurile rele create de mine in aceasta viata si de orice slabiciune si păcat.

– eliberare de entitati negative preluate pe linie genealogica sau prin farmece sau blesteme sau vrajitorii sau orice alta actiune oculta vrajitoreasca savarsita de cei din familie sau altcineva