Foaie de informare Martie-Aprilie 2018Foaie de informare Ianuarie-Februarie 2018Foaie de informare Noiembrie-Decembrie 2017Foaie de informare Septembrie-Octombrie 2017Progamul de post 1-21 Februarie 2016


Luni 01;08;15

Alb Florin

Alb Paul

Alb Victor

Antonescu Nelu

Bihoi Florin

Bodiut Samuil

Marti 02;09;16

Bodiut Teodor

Breban Calin

Chifan Daniel

Chifan Ioel

Cocis Florin

Covaci Adrian

Dejeu Simion

Miercuri 03;10;16

Dejeu Mircea

Dejeu Madalin

Dejeu Nicu

Hodorog Sorin

Ile Aurel

Ile Simeon

Ile Teodor

Joi 04;11;18

Ile Sebastian

Leuchis Florin

Lascu Dinu

Macovei Dumitru

Madar Cosmina

Madar Florin

Negrean Nicolae

Vineri 05;12;19

Madar Felicia

Simionas Marius

Simionas Petru

Stef Iosif

Talpa Florian

Talpa Marius

Tirtea Florin

Sambata 06;13;20

Tunduc Florian

Tunduc Moise

Tripon Daniel

Tap Eugen

Urs Cosmin

Urs Daniel

Duminica 07;14;21

Urs Octavian

Urs Mihai  

Vancea Adrian

Vancea Dorel

Vancea Ionut

Vancea Calin

Vancea Traian


Seara de colinde


In data de 21.12.2015 de la orele 18:00 va avea loc o seara de colinde, acest eveniment va fi transmis in direct incepand cu orele 18:00.


Cerere ajutor


PACEA DOMNULUI ISUS.SUNT O SORA DIN ITALIA AM MARE NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRA,SI DOMNUL SA VA RASPATEASCA CU VIATA VESNICA.IMI CER SCUZE PENTRU INDRASNALA DE A VA DERANJA FARA SA VA CUNOSC,DAR STIU UN LUCRU CA SUNTEM FRATI IN DOMNUL ISUS HRISTOS.EXISTA IN APROPIERE DE DUMNEAVOASTRA O OAIE RATACITA CARE ARE MARE NEVOIE DE AJUTOR.SE GASESTE INTR-O SITUATIE CRITICA ESTE IN APROPIERE DE TWIST NU ARE UNDE LOCUI SI NU GASESTE NIMIC DE LUCRU.IN NUMELE LUI ISUS VA ROG FRUMOS DACA PUTETI INTERVENI.SE NUMESTE SERGIU CAPRAR ARE 38 DE ANI .NR LUI DE TEL ESTE 00393203939716 SAU PE FACEBOOK PT CA NU ARE BANI PE TELEFON.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.


Admitere CBEE


Colegiul Biblic Est European oferă tinerilor dornici să fie de folos Împărăției lui Dumnezeu cursuri la zi cu specializările: Teologie Educație Creștină, durata 3 ani Jurnalism Pregătire Media, durata 3 ani Program de formare spirituală, durata 24 de săptămână Program de media, durata 24 de săptămâni. Cursurile de 3 ani sunt acreditate din European Evangelical Accrediting Association, iar cursurile de scurtă durată sunt acreditate de către Ministerul Educației și MInisterul Muncii. Programele sunt flexibile, oferind posibilitatea studentului de a munci și de a învăța în același timp, îmbinând pasiunea, hobby-urile cu creșterea și formarea spirituală, fiind astfel folositor Împărăției. Data de admitere este 24 iulie 2015. Dosarul se depune până în 23 iulie la sediul CBEE. www.cbee.ro


Cerere ajutor


pacea domnului . ma numesc schloser gabriela 45 de ani din sona jud alba si fac parte din biserica de aici din comuna problema mea este aceasta sotul meu a facut transplant de rinichi in octombrie in cluj ca nu i mai mergea nici unul dar dupa transplant a facut multe complicatii si infectii printre care si un carcinom de prostata . a fost internat de luni la cluj si azi ia dat drumul acasa neoperat si cu sonda dupa el pe tren pentru ca a trebuit sa dea anestezstei si medicului 2000 de lei pentru operatie . noi nu avem acesti bani pentru ca are doar pensie de handicap si situatia lu e tot mai rea .va rog din suflet sa ma ajutati sa poata face aceasta operatie la cluj si eu stiu ca domnul va va binecuvanta si va va rasplati .va rog din inima sa va indreptati privirea catre mine si casa mea va rog dumnezeu imi cunoaste inima de acea am indrazneala caci stiu ca necazul si framantarea ma aduce in acesta situatie de a apela . va multumesc , numarul meu de telefon este 0258884616.