CERERE DE RUGACIUNE

Trimite o cerere

Pavel Mariana – 28.03.2023

Pace voua,
Dumnezeu sa va imbrace cu puterea si autoritatea promisa de El! Am o mare durere in inima mea si simt ca nu pot lupta singura , va rog sa fiti alaturi de mine in rugaciune! Fiul meu, Dan-Claudiu (Nelutu), fiu din prima casatorie, a ramas orfan de tata la 2 luni de la nastere,dar stiu ca Domnul i a fost tata, dupa Cuvantul Lui, m-am rugat pentru intoarcerea lui la Domnul dintotdeauna, dar nu este la credinta si a predat viata Domnului Isus cu ani urma, nu a facut botezul, este casatorit si are o fetita de 9 ani, dar din anul 2020 a fost dat in somaj si a intrat de atunci intr o depresie care se adanceste cu zi ce trece, a mers 2 ani la psiholog, a mers la psihiatru, a facut trataent, momentan nu mai face si tot felul de duhuri ii zduncina viata si familia, mintea lui este bantuita continuu de voci care ii spun lucruri urate despre sotia lui si care il fac sa rabufneasca facand scene de gelozie si violenta!!! Nu poate sa inceapa nici o lucrare, nu se simte in stare si totusi vine cu toate argumentele ca el este bine si nu mai vrea sa meraga nici la biserica, nici la doctor, … Cred ca a luat si droguri, asa mi a zis sotia lui si el a recunoscut, dar a zis ca acuma nu mai ia, a si baut alcool, fumeaza! Eu nu stiu ce sa cred, va spun doar ce stiu ca sa intelegi luptele lui si ale noastre ca familie, eu ma rog, postesc, biserica se roaga cu mine, dar nu vad biruinta! Domnul sa l elibereze de toate duhurile care nu s dupa voia Lui in el, familia lui sa reziste incercarilor si sa aleaga impreuna calea cea dreapta, sa L urmeze pe Domnul! Sa poata merge la lucru si sa-si gaseasca linistea si odihna trupului(nu poate dormi noapte) si a sufletului lui!
 
Va multumesc!!
Cu profund respect si apreciere sora dumneavoastra in Domnul Mariana!!

Larisa – 28.09.2020

Va rog in numele Domnului Isus sa va rugati si pentru tatal meu NICU  ,care a slabit in credinta (nu se mai roaga ,nu mai citeste cuvantul Domnului ,nu mai vrea sa auda de Domnul ).
SI pentru fratele meu sa il primeasca pe Domnul in inima lui ca DOMN SI MANTUITOR .
IN numele Domnului va rog sa va rugati si Domnul sa va rasplateasca .
 

Alex – 06.09.2020

Va rog in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru Alex ca Domnul sa ii vindece sufletul, trupul si duhul.

Luca – 01.10.2019

va rog sa va rugati pentru sotul meu sa se intoarca inapoi la noi

Mariana – 15.04.2019

PACE
Sunt Mariana, am mare nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru familia mea, pentru sora mea care este in depresie, nu-si mai suporta propria mama, nu are liniste si pace. Domnul sa se atinga de ea de mama si de toata familia sa ne dea intelepciune, dragoste, vindecare trupeasca si sufleteasca, liniste si pace in familie sa ne despietreasca inimile sa ne deschida ochii si urechile sa ne dea credinta si un duh de cunoastere si intelepciune.
Va rog sa mijlociti si pentru NELU, are cancer. Domnul sa se atinga de el sa-i vindece trupul, sa reziste la chimioterapie si sa-i dea liniste si pace in familie sa-i despietreasca inima lui si la sotia lui.
Amin.

Mariana – 06.03.2019

Va rog sa va rugati pentru fratele meu Nelu, are cancer limfatic.Domnul sa se atinga de el sa-i de vindecare iar la sotia lui Margyt sa-i de bunatate.Va rog sa va rugati pt familia mea, ca Domnul sa ne intareasca credinta, sa ne ajute sa ne lipim strins de El, sa dea vindecare trupeasca si sufleteasca, sa ne intareasca in rabdare si ascultare de cuvant. Fiti binecuvantati.

Maria – 17 Ianuarie 2019

Va rog din suflet sa va rugati pentru tatal meu, Gheorghe , din Braila, care a fost diagnosticat cu o problema grava de sanatate iar medicii spun ca e nevindecabil. Dar eu stiu ca la Domnul totul e posibil ! Va implor sa va rugati pt vindecarea lui ! Va multumesc ! Domnul sa va binecuvanteze ! Cu consideratie, Maria, Braila

Dorin – 24.08.2018

Va rog sa va rugati pentru familia mea sa reusim sa ne apropiem de Dumnezeu, sotul sa isi rezolve problemele cu locul de munca si de sanatate

Monica – 27.03.2018

Va rog sa va rugati pt familia mea, ca Domnul sa ne intareasca credinta, sa ne ajute sa ne lipim strins de El, sa dea vindecare trupeasca si sufleteasca, sa ne intareasca in rabdare si ascultare de cuvant. Amin. Fiti binecuvantati.

Mihai Alexandru – 5 Martie 2018

Va rog sa va rugati pentru: 

– eliberare de pacatele parintilor si stramosilor, de slabiciunile si obiceiurile rele preluate de la ei si orice aspect sau lucru negativ preluat de la ei; eliberare de obiceiurile rele create de mine in aceasta viata si de orice slabiciune si păcat.

– eliberare de entitati negative preluate pe linie genealogica sau prin farmece sau blesteme sau vrajitorii sau orice alta actiune oculta vrajitoreasca savarsita de cei din familie sau altcineva

Roxana 23 Noiembrie 2017

Va rog sa va rugati ptr mine ca sa imi gasesc un loc de munca cinstit sa fiu realizata profesional ,imi doresc foarte tare acest lucru cred ca as fi cea mai bucuroasa ,sper sa merg pe calea cea buna si sa imi mantuiesc sufletul,sa va rugati ptr familia mea ptr sotul meu sa avem buna intelegere ptr copila mea sa creasca sanatoasa,la fel ptr mama si sora ,socrii sa fie bine cu totii va multumesc

Rugaciune

Va rog sa ma sprijiniti in rugaciune,ca familia mea sa se intoarca la Domnul,si pentru ca Domnul sa ne dea sanatate ca avem probleme de sanatate majoritatea din familie. Multumesc si Domnul sa va binecuvinteze !

Rugaciune

va rog frumos sa va rugati in numele Domnului Isus, pt.sotul meu care este foarte bolnav in spital la ocologie ca Domnul sa se atinga de el sa-l tamaduiasca si sa-l mintuiasca .Domnul sa va binecuvinteze

Rugaciune

Va rog rugativa pentru mine sunt un baiat din lume venit acum de un an la credinta sirugativa ca Domnul sa ma calauzeasca si sami dea putere ca so pot umbla dupa El

Rugaciune

Va rog sa va rugati si pentru familia mea in care deseori apar certuri de la nimic,pagube de tot felul,neintelegeri,iar copilul de 3 ani jumate nu vrea sa mearga la gradinita

Rugaciune

Pace!

1. Langa locuita mea exista un bar si o terasa si
doresc cati mai multi crestini ai Domnului sa se roage cu post si Rugaciune sau cu rugaciuni
pentru inchiderea totala a barului si al terasei si
niciodata sa nu se mai deschida terase, baruri, cluburi, discoteci, etc. pe unde voi mai sta.

2. In familie exista o criza totala financiara de foarte multa vreme.

3. Despre tata:
– sa nu mai strice banii din casa lasand familia fara bani;
– sa nu mai faca scandaluri;
– sa nu mai batjocoreasca familia;
– etc.

4. Despre fratele meu
Este foarte bolnav de foarte multi ani si nu isi mai revine.

5. Despre mine
Nimic nu functioneaza in viata mea.
Nimic nu imi merge.
Toate sunt blestemate si toate sunt numai in ghinion.

Rugaciune

URGENT  Va rog sa va rugati pentru sora SUZANA din oradea care este in stare grava cu cáncer ca Bunul Dumnezeu sa ii lungeasca firul vietii.Ea este tanara si are doi copii, unul dintre ei cu nevoi speciale.Domnul sa va rasplateasca.

Rugaciune

Pace!

1. Langa locuita mea exista un bar si o terasa si
doresc cati mai multi crestini ai Domnului sa se roage cu post si Rugaciune sau cu rugaciuni
pentru inchiderea totala a barului si al terasei si
niciodata sa nu se mai deschida.

2. In familie exista o criza totala financiara de foarte multa vreme.

3. Despre mine
Nimic nu functioneaza in viata mea.
Toate sunt blestemate si toate sunt numai in ghinion.

Rugaciune

Doamne Ajuta,

Numele meu este Florin Gabriel. Trec prin momente destul de delicate atat in plan personal cat si in plan profesional.  Relatia de cuplu este la pamant , desi avem "2 perlute" (2 baieti) suntem in pragul divortului. Datoriile financiare au ajuns atat de mari, incat nu stiu cum sa le mai scot la capat, iar din punct de vedere profesional, lucrurile merg foarte greu.

Nu vreau sa va impovarez cu problemele mele, constient fiind ca toti aveti greutati, dar daca se poate sa spuneti o rugaciune si pentru mine, consider ca ar fi de un real folos.

Multumesc,

Doamne Ajuta

Rugaciune

Va rog din suflet sa faceti rugaciune pentru nepotul meu Florin Traian care are rahitism si paraziti intestinali. Va multumesc in numele domnului Iisus Hristos!

Rugaciune

Vă rog să vă rugaţi ca Domnul să-mi vindece inima (cardiomiopatie metabolică, bradicardie) şi pielea (vitiligo) şi altele boli. Trec printr-o perioadă foarte grea. Domnul să vă răsplătească.

Rugaciune

Pace Sfinta,
Sunt un frate din Cleveland,Ionas ma numesc,si va rog in numele Domnului sa va rugati pentru familia mea.Nevasta mea Angelica vrea sa divorteze si rog pe BUNUL DUMNEZEU ca sa mustre pe cel rau,sa nu aibe cistig de la noi.Stiu ca am gresit fata de ea si fata de DUMNEZEU si cunoaste BUNUL Dumnezeu durerea mea si plinsul .Nu am fost intelept si am gresit la manie de doua ori fata de ea(,am impins-o) in urma cu citiva ani,in plus eu am disciplinat copii tragindu-i de par umpic la nevoie (Joshua si Ava) dar din pacate cultura americana in care a crescut nevasta mea a ajuns sa fie mai puternica ca Biblia si cel rau vrea cistig de la noi.Avem doi copii,baiatul Joshua de 8 ani cu handicap(fizic si mental) si fetita Ava de 4 ani.Am nevoie de sprijin in rugaciune frati dragi ca BUNUL DUMNEZEU sa alunge acest duh de cearta si despartire si sa fie inlocuit de dragoste,iertare,mila si pocainta in HRISTOS.
Pace sfinta,
Ionas

Rugaciune

pace va rog sa ma jutati ân rugaciune cererea umila care o am este depre mine si logodnica mea trecem printro perioada mai grea sa produs o racire ântre noi ân parte din cauza mea ( datorita anumitor lucruri gelozie ganduri fara motiv banuieli stupide stiu sunt lucruri grele motivul pentru care am acsete lucruri este ca am mai avut o relatie trecuta si am fost ânselat si datorita acestei ântîmplãri am ramas cu lucrurile asta pe care doresc ca Domnul sa-mi dea vindecare) dar vrem ajutorul Domnului ca Mana Lui sa fie cu noi si sa ne ajute sa putem trecem peste problema asta si sa reaprinda aceea dragoste puternica sper sami puteti raspunde cat mai curand si Domnul sa va rasplateasca

Rugaciune

Draga Biserica rugativa impreuna cu mine pentru un suflet nemintuit ca sa-l aduca Domnul Isul la mintuire  este vorba despre fica mea Lavinia ..!!Domnul s-a va binecuvinteze..Amin..!!

Fratilor am si eu o problema va rog in numele lui Isus Cristos s-a va rugati pentru fata mea sa-i de-a Dumnezeu sanatate ,noroc ,fericire si sa poarte frica Domnului si sa lucreze Isus in viata ei sa se pocaiasca doamne Isuse te rog asculta rugaciunile fratilor si rugaciunea mea pentru fica mea primeste tu Domnul meu Sfint..Aleluia, Amin…!! Domnul s-a va binecuvinteze…!!

Rugaciune

Dragi frati si surori,va rog frumos  sa faceti o rugaciune fierbinte pentru mine ca trec printr-o grea incercare,ca DOMNUL ISUS sa imi dea eliberare si biruinta.Va multumesc,DOMNUL sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.sora Lacrimioara

Rugaciune

catre toti cei care cer ajutor de la alti in rugaciune …..Isus Cristos ne invata sa ne rugam in Duh si in Adevar..lui Dumnezeu,acuma sfatul meu pentru cei neputinciosi care nu stiu sa se roage prin Duhul adevarului Tatalui nostru ceresc ,ai sfatuiesc sa tina post 3 zile ,si in timpul asta citeste biblia si roagate pentru problema ta ,cere Duhul adevarului de la tatal sa te poti ruga in Duh si in adevar ;si ai sa vezi cum lucreaza Dumnezeu dupa trei zile de post cu apa ,nimic altceva ,citirea din biblie si rugaciune,…

Rugaciune

Pacea Domnului ! Sunt sora Ioana din biserica penticostala Uricani si va rog sa va rugati pentru fiica mea Alexandra pe care vrasmasul a legat o de un om nepocait ca Domnul sa o indeparteze de acest om si sa nu o lase sa si piarda mantuirea . Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze ca ma sprijiniti in rugaciune

Rugaciune

Sunt sora Todea Elisabeta din Hunedora din biserica penticostala elim si de ceva vreme sunt foarte rau bolnava va rog din suflet sa va rugati si pentru mine ca Dumnezeu sa se indure ca sunt cazuta in deznadejde . Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca.

Pace Domnului!

Pace Domnului.

Vreau sa pun pentru dezlegare si eliberare pentru binecuvantare ça sa pot sa-mi cumpar si eu o casa si o masina.

Mersi pentru acest ajutor
Fiti binecuvantat de Domnul Issus

Alina

Rugaciune

Va rog sa ma sustineti in rugaciune. Anul trecut am primit prin harul Domnului o casa. Acum imi doresc ca Domnul sa se implice si sa imi pregateasca o sotie potrivita. Eu fac parte dintr-o biserica mica de la sat si la noi in biserica sunt doar frati in varsta si copii mai mici, iar singura mea nadejde este la Domnul. Multumesc.

Sorin

ajutor

Nu am timp acum sa descriu magnitudinea suferintelor si a opresiunii si atacurilor celui rau asupra vietii si asupra incercarilor mele indelungate si epuizante si a luptelor in vederea unei vieti normale si binecuvantate, dar ma rog pt sanatate, viata, izbaviri, eliberare, de legaturi, ma rog pt casatorie grabnica cu partenerul potrivit si darul de a fi mama, pt ca timpul nu mai ne favorizeaza, ma rog pt situatia profesionala si de studiu si intelepciune, ma rog Domnului Isus pt eliberare de vrajmasi, raufacatori si abuzuri in problema cu locuinta, izbavire de atacuri, de acest sistem abuziv, demonic, Amin Slava Lui Dumnezeu Amin

Consuela-Cristina

bolnav cu dureri de cap si mintea ravasita

consum foarte mult alcool fumez si parca sunt posedat va rog rugati va pentru mine s a ma elibereze de aceste vicii si de boala va multumesc.

demian stefan

rugaciune

Va rog pentru mine sa ma duc pe o cale buna

Florin

spania va rog

rog sa va rugati si pentru mine ca domnu sa se atinga si de mine ca sint bolnava de multe boli de care sufar in trup cer ca domnu sa ma elibereze de aceste neputinte va multumesc

virginia

cerere de rugaciune

VA ROG IN NUMELE DOMNULUI CA dOMNUL SA-L ELIBEREZE DE SOTUL MEU , DE LEGATUR A VRAJMASULUI, SI SA ADUCA LA MINTUIERE PE SOTUL MEU (MAMA)

larisa prasca

rugaciune

rugaciune pentru mine si familia mea pentru eliberare

sunt din cluj comuna marisel nr 612

llivia

mama bolnava

probleme la fiere.a fost internata la urgente dej.are durere ,greturi,e slabita.

mesaros emil

Rugaciune

Va rog sa va rugați si PTR copilul meu Fabian si eu Tatiana! Am nevoie de schimbare in viata noastra avem nevoie de Dumnezeu

Ta

Buna

Buna numelele meu e andreea ca rog frumos sa aduceti familia mea inaintea Domnului sa lucreze Dumnezeu sa ne maintuiasca sa avem pace in familie Amin

An

Vindecare

Pace! Am mare nevoie de sprijin în rugăciune. Vă rog pentru un frate în credință sa vă rugați care trece printr-o perioadă grea a vieții. Deși are doar 20 și ceva de ani este cardiac. Are probleme în familie destul de mari și acestea l-au dărâmat atât fizic, prin boală, cât și psihic, neavând pe nimeni alături, de câteva ori ajungând și în punctul de a dori să se sinucidă. Mă rog personal pentru el de multă vreme și îmi doresc nespus ca Domnul să se atingă de el și să îl vindece. Cred cu tărie ca El poate vindeca atât sufletul său rănit, cât și boala incurabilă de care suferă. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre. Domnul să vă binecuvânteze și să vă dea mai multă putere și râvnă în lucrarea pe care o faceți! Amin!

Daniela

Casatorie

Am cerut pe prietena mea in casatorie si a acceptat, dar mama ei se opune opune zicand sa mai asteptam ca sa ne cunoastem mai bine. Fata este acum nehotarata si nu stie ce sa faca. Eu o iubesc atat de mult incat nu imi mai doresc sa mai stau fara ea, mai ales ca este din alt oras si vorbim doar la telefon, ne intalim odata la cateva luni si nu cred ca ne vom putea cunoaste mai bine chiar daca amanam casatoria.

Sorin

VINDECARE SI dorinta

Pace,sunt o invitata la biserica dvs,v-as ruga din tot sufletul sa va alaturati rugaciunilor mele pt a-mi angaja feciorul si eu a-mi gasi un loc de munca in Austria ca mereu am ghinion si sa va rugati pt vindecarea mea de coloana care o simt in picioare,Va multumesc DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE (cerere editata de catre administrator)

MARIANA

vindecare

Dragi frati va rog sa va rugati pentru vindecarea mea. Sunt din Oradea si ma doare coloana pe care o simt in picioare. Am fost la mai multi medici, dar cred ca medicul SUPREM e DOMNUL ISUS HRISTOS. VA MULTUMESC Domnul sa va binecuvinteze

sorin

Dorinta

Pace,ma numesc Maria,sunt din Bucuresti,cartierul Regina Maria,am 18 ani si am o cerere inaintea lui Dumnezeu de mult timp,aprox 3 ani,va rog in Numele lui Isus Hristos sa va rugati si pt mine deoarece rabdarea mea a ajuns la 0 si doresc ca Dzeu sa imi indeplineasca cererea cat mai repede ca sa ma pot bucura si scapa de starea in care sunt, si eu mai am un lucru mic inaintea Tata,Lui care doresc sa lucreze El si sa imi dea ceea ce am cerut! Amin!! Va multumesc, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va binecuvanteze!

Maria

raza maria angela

am o cerere inaintea domnului Isus si a dumneavoastra sa va rugati pentru fica mea Angela este foarte bolnava de suparare i se face rau si lesina nu mai sti nimica de ea.Am o gugaminte fff mare sa va rugati pentru ea ca d-zeu sa puna mana peste ea si sa o vindece ca are o fetita sa o creasca.Am tota increderea ca d-zeu va face minuni.D-zeu sa va dea putere.

maria

Rugaciune 2 cauze

Pace! Sunt un frate din Austria. Am 2 cauze inaintea Domnului si va rog sa ma purtati in ruga voastra. Va multumesc. Dumnezeu sa va binecuvinteze. (Cerere editata de catre administrator)

Antonio

rugaciune

Stimata biserica Ma numesc Ovidiu si doresc din toata inima ca biserica sa se roage pentru salvarea sufletului meu. Istoria mea este lunga si nu prea buna.M-am liberat din inchisoare acum recent si vin dupa o pedeapsa de 24 de ani executati,dar avind un comportament buna am fost eliberat.Multumesc celor ce vin prin penitenciare avind o inima mare si iubindune asa cum suntem,caci daca nu-l iubeau pe Isus ei nu mai veneau pe la noi.Nu am pe nimeni,am crescut de mic la orfelinat,si anturajul ma dus sa fac acest lucru urit,dar sa nu uit niciodat ca Domnul Isus ma iertat si doresc sa fiu alaturi de El pina la venirea Lui,caci timpul se apropie ci vreu sa ma gaseasca pregatit.Dragi mei nu am nimic nici casa nici masa,dorm pe unde apuc,dar ce am ma multumesc,il am pe Domnul si sunt bucuros ca l-am cunoscut de Isus.Averea mea pe care o am este sa plec la liga Domnul.Amin

georgescu ovidiu

vindecare

In data de 14 06 2015 v-am scris de sora mea. Domnul a vindecat-o! ISUS sa va binecuvanteze biserica ca v-ati rugat pentru ea. Pacea  sa fie cu voi

niculina

Bolnava

Sora mea este bolnava.A fost operata de tumoare acum 4 zile.Acum este foarte rau avand probleme cu inima.Rugativa Domnului sa o vindece.O cheama Georgeta   ( Cerere editata de catre administrator)

niculina

RUGACIUNE PENTRU BOLNAV

VA ROG RUGATIVA PENTRU BAIATUL MEU CARE ESTE BOLNAV SI PENTRU NORA MEA CARE SI EA ESTE BOLNAVA CA DOMNUL SA LE DEA VINDECARE. BAIATUL MERGE LA OPERATIE MAINE SI NORA NU SE POATE SCULA DIN PAT DIN CAUZA COLOANEI. DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE . DOMNUL SA AIBA MILA DE EI

ROZSA EUZENIA

Cerere de rugaciune

Va rog in numele Domnului sa va rugati ca domnul sa rupa legatura vrajmasului, si sa mintuiasca intreaga casa a mea.

Prasca Larisa

ajutor in rugaciune

Iubitii mei frati va rog sa ma ajutati in rugaciune deoarece trec prin multe incercari, ca Domnul sa ma intareasca si sa ma umple de putere; sa fiu biruitoare , sa mi dea Domnul Izbavire. de asemenea Domnul sa mantuiasca pe fiul meu Lucian si intreaga mea familie. Amin Domnul sa va binecuvintezls

sota Marinela

AJUTOR IN RUGACIUNE

Domnul sa va binecuvanteze cu harul Sau . Singura, disperata, ,slabita de putere si speranta, va rog uniti-va fortele in ruga ,pentru a ma ajuta sa ies din aceasta stare cumplita care tine de peste 15 ani. M-am imbolnavit din cauza stresului. Situatia financiara nu-mi permite sa ma mut din acest loc malefic. Vreau sa am liniste si pace sufleteasca in casa in care stau si odata cu asta sa-mi refac si sanatatea si energia mancata de acesti oamei rai: GABRIEL-MARCEL, SIMONA,VALERICA, STELICA, MANUELA-CAMELIA, IULIAN,VALENTIN, MIHAI, SILVIU,SANDA, CAMELIA,VELUTZA SIMONA-GABRIELA, LUMINITA si toti cei nestiuti care sunt porniti cu atata rau asupra noastra. Binele facut sa se intoarca inzecit la voi cei care ajutati pe semenii vostri.

gabriela

VA ROG RUGATIVA PT. FAMILIA MEA SA NU O PIERD

Va salut. Ma numesc Andrici Daniel ,sunt casatorit si am doi copii Kristian si Alexander,sotia mea Daniela este de religie Crestin Ortodoxa iar eu Crestin Baptist,recent trecem printr-o relatie dificila,ea plecand cu cei doi copii in urma unui conflict de familie.V-as ruga daca ingaduiti sa ma aduceti in rugaciunile voastre ca Domnul sa lucreze cum va ingadui El. Va multumesc si Domnul sa va binecuvinteze

Daniel

Rugaciune

Preaiubita biserica,frati si surori va rog in numele lui Isus sa va rugati pt vindecarea prietenei mele Oana si pt mine sa ma intorc la pocainta, trec prin incercari foarte grele si nu am puterea spirituala sa ma ridic.Dumnezeu sa va dea rasplata vesnica va multumesc.

Emanuel Dorian

RUGACIUNE DE BOALA

VA ROG SA VA RUGATI PENTRU SOACRA MEA CARE ESTE BOLNAVA DE GLANDA TIROIDA SI ASM SE NUMESTE MARIA ARE 53 DE ANI AS VREA CA DOMNUL SO BINECUVANTEZE SA O VINDECE SI SA O AJUTE SA SE MANTUIASCA AMIN

BURSUC ELENA

RUGACIUNE DE BOALA

VA ROG SA VA RUGATI IMPREUNA CU MINE PENTRU COPILUL MEU ALIN MIHAI ARE DIABET ZAHARAT SI AL DOILEA COPIL DRAGOS CONSTANTIN ARE AUTISM SI RETARD SEVER SANT COPII CU BOLI GRAVE VA ROG SA IMI FITI ALATURI IN RUGACIUNE SANT O MAMA DISPERATA CACI LA DOMNUL NIMIC NU E CU NEPUTINTA DOMNUL SA LUCREZE

BURSUC ELENA

Rugaciune

Va rog sa va rugati pentru mine sa ma elibereze Dumnezeu de duhuri demonice sa imi mareasca credinta si dragostea de Dumnezeu.Si pentru fiul meu ca Dumnezeu sa ii dea o sotie credincioasa.

niculina

RUGACIUNE

VA ROG RUGATIVA PENTRU NEPOTUL MEU OTI CARE ARE MEREU MARI DURERI DE CAP SI NUI GASESC NIMIC LA ANALIZE DOMNUL SA NUL LASE SASE ATINGA DE EL DAR CEL MAI MULT SAI DEA MANTUIRE ARE 16 ANI DOMNUL SAVA BINECUVANTEZE SANT BUNICA LUI

ROZSA EUZENIA

Cerere de rugaciune

Buna seara ma numesc Alina si doresc sa va rog sa va rugati pentru mama mea Lenuta si pentru prietena mea Gabriela sa le cheme Domnul la credinta ´. Va multumesc

Alina

Cerere de rugaciune

Va rog sa ma sprijiniti in rugaciune pentru Daniel Lesniuc, ca Dumnezeu sa lucreze la inima lui. Este foarte impietrit, dar cred ca Domnul poate lucra si sa dea biruinta. Dumnezeu sa va rasplateasca. Cu respect, Camelia

Camelia

Va rog sa va rugati pentru mine

Va rog sa va rugati pentru mine, sunt grav bolnav si sigur, Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece. Multumesc.

Viorel

Vindecare

Va rog frumos sa va rugati pentru mine. Sunt bolnav de multi ani si medicii nu au nici o solutie pentru mine. D-zeu sa va rasplateasca!

Adi

Da Doamne dusmanilor mei…

Va rog sa ma ajutati in rugaciune si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu mare mila Sa. La 56 de ani sunt batjocorita de un grup de persoane cand intru si cand ies din bloc, cand ma intalnesc pe strada, la piata, oriunde. Ma rog de cca 7 ani PENTRU PACE SI LINISTE pentru risipirea dusmanilor vazuti si nevazuti. Multumesc Domnului ca i-a imputinat in diverse feluri.Au mai ramas cei mai rai, plini de ura si rautate, de prostie care ma ataca verbal si fizic chiar , incat teama si stressul in care traiesc ma macina, ma imbolnavesc. DORESC SEMNELE SFINTE ALE DOMNULUI PENTRU ACESTIA CARE MA BATJOCORESC PE MINE FEMEIE IN VARSTA SI SINGURA : SIMONA, MARCEL-GABRIEL,VALERICA, MANUELA-CAMELIA, STELICA,MIRELA. Da-le Doamne griji sa nu mai poata avea grija mea , sa ma lase in pace in casa mea, in viata mea de femeie singura. SA dispara asa cum au disparut si ceilalti si sa traim inliniste si pace fiecare cu problemele noastre. Doamne ajuta-ne

Gabi

Rugaciune pentru boala si amaraciune

Va rog rugativa ca DOMNUL SAMA ELIBEREZE DE AMARACIUNE SI DE SINGURATATE SI DE BOLI FITI BINECUVANTATI

Rozsa

Rugaciunea Cerere

Va rog rugativa pentru mine ca Domnul sa reverse Duhul Sfant peste mine va multumesc

Eremia Marian

Creștinii din Irak

Militants islamistes ont décidé de tuer tous les chrétiens en Irak et en Syrie. Je prie pour que Dieu sauve les chrétiens d’Irak.

Anonim

Salvare

Draga Biserica, rugati-va va rog alaturi de mine pentru un suflet nemantuit pe numa Jonas, ca Domnul sai schimbe inima si sa lucreze intrun mod minunat in viata lui! Va multumesc!

Amalia Oniga

Rugaciune

Sunt foarte slab si doresc ca bunul Dumnezeu sa ma intareasca

Eremia Daniel

Tatal meu biologic ma ureste desi este la credinta

Pacea Domnului ! Dragi frati si surori va rog in numele Domnului nostru sa va rugati si pentru mine caci se lupta duhurile prin tatal meu care sa botezat de 30 de ani la penticostali si eu tot la aceiasi biserica m-am botezat de 4 ani dar el nu vorbeste cu mine fiindca ma urat tot timpul si acuma eu i-am cerut iertare dar el a zis ca nu-l intresaza dar vrea sa nu vorbeasca nici mama cu mine. Eu nu il judec si cred ca rugaciunea facuta o sa il schimbe amin.

Beghean Rodica

Rugaciune

As dori sa ma sprijiniti in rugaciune ca Dumnezeu sa-mi dea izbanda prin ceea ce trec .Va multumesc in numele lui Isus

Anonim

Republica Centrafricană

SELEKA, rebelii musulmani teroriza Republica Centrafricană, o țară creștină. Mă rog Domnului pentru salvarea creștinilor din țară pentru că situația este foarte îngrijorătoare. Rebelii comis încălcări grave împotriva civililor crestine.

Anonim

Domnul sa ma ajute sa accept voia Lui in viata mea

Va rog in numele Domnului va rugati si pentru mine ca Domnul sa ma elibereze de nemultumire,mandrie si El sa indeparteze toate planurile celui rau cu privire la mine si familia mea.Sa ma ajute sa accept voia Lui in viata mea si sa-mi dea biruinta in incercarea prin care trec.Amin! Domnul sa va binecuvinteze!

Claudia

Pentru intoarcere

Va rog sa va rugati pentru familia mea sa de introarca la DUMNEZEU Beniamin si GIno si sa fie pace si dragoste in casa mea . Amin

LENUTA ARDELEAN

Va rog sa va rugati pentru mine

Va rog sa va rugati pentru mine , Domnuzeu sa se indure de mine sa ma vindece de alergia la medicamente, glanda suprarenala si celelalte boli, in numele Domnului Isus .Multumesc .

Viorel

Vindecare si eliberare

Pacea Domnului ma numesc Alina si as dori din inima sa va rog daca e posibil sa va rugati pentru mine. Am depresii mari si neliniste in suflet. Eu stiu ca Domnul Isus ma poate elibera si vindeca. Va multumesc mult

ALINA

Rugaciune

Va rog frumos sa ma sprijiniti in rugaciune pt. ma simt foarte singur pt. ca am ramas singur la parinti. Mi-as dori sa-mi dea si mie Domnul o sotie, biserica din care fac parte este una foare mica de la tara si nu sunt decat frati in varsta si copii.

Anonim